Amerikaans Roulette Strategie


Sinds het enorme succes van het online roulette zijn er ontelbaar veel artikelen verschenen waarin spelers grote successen beloofd worden als ze bepaalde tips en strategieën volgen. Voor het gemak wordt daarin vergeten dat roulette bovenal een kansspel is, waar je met de grootste liefde nog geen mathematische strategieën op mag los laten. Hetzelfde geldt dus ook voor Amerikaans roulette, maar desondanks geven wij u hier toch een overzicht van een aantal tips en trucs die u op termijn beter kunnen gaan leren spelen en meer kunnen laten winnen. Een echte Amerikaanse roulette strategie per se zal het niet zijn, maar praktische tips zijn in dit geval veel waardevoller.

De beste strategie voor Amerikaans roulette

In het roulette spel hebben alle nummers een gelijke kans om aan bod te komen tijdens elke draai van het wiel. Dit is een erg belangrijke stelling om te onthouden, omdat dit er voor zorgt dat u elke keer op hetzelfde nummer kunt blijven inzetten, zonder dat uw kans om te winnen zal verminderen. Hierdoor kunt u altijd voor uw geluks nummer blijven spelen en maakt u elke ronde evenveel kans op dat mooie bedrag. Een van de belangrijkste factoren die u tijdens het Amerikaans roulette spelen nodig heeft is de geluks factor. Als u daarom een goede dag heeft, wordt het veelal aanbevolen om dat zo te houden. Tegelijkertijd kan een slechte dag ook grote gevolgen hebben op uw kansen tijdens het roulette spel. Als u alleen zou vertrouwen op een Amerikaans roulette strategie, en niet op de aanwezigheid van Lady Luck, dan kunt u natuurlijk zeker doorspelen, maar houdt dan wel de volgende tips in gedachten.

Onze alternatieve Amerikaans roulette strategie bestaat uit een handjevol tips die u dus verstandiger laten spelen, waardoor u uiteindelijk meer kans maakt om te winnen. Probeer bijvoorbeeld altijd om meer geld te winnen met minder spins. Op deze manier kunt u meer geld winnen dan wat u heeft ingezet. Daarnaast moet u resultaten uit het verleden geen invloed laten uitoefenen op wat toekomstige resultaten zouden kunnen zijn. Iedere draai is namelijk anders, maar heeft wel dezelfde kansen die immers niet veranderen omdat u een vorige spin al heeft gewonnen. De belangrijkste Amerikaans roulette strategie is echter het wijselijk beheren van uw geld. Door geen grote risico’s te nemen, maar op een behouden manier te spelen kunt u langer met uw budget doen, waardoor u meer speel en winkansen heeft. Ook is het een goed idee om altijd een klein gedeelte van uw winst opzij te zetten zodat u wanneer u stopt met spelen altijd een gedeelte van uw gemaakte winst kunt overhouden.

Vergeet de berekeningen en volg 1 systeem

Wanneer u op het internet leest over de beste Amerikaans roulette strategie en men komt af met tips over wiskundige berekeningen, dan kunt u eigenlijk al meteen stoppen met lezen. Er is nu eenmaal geen enkele mathematische Amerikaans roulette strategie die bewezen heeft effectief te zijn tijdens het spelen van de verschillende soorten roulette. Zoals we hier al uitgelegd hebben is het veel slimmer om op een behouden manier te spelen en om verstandige beslissingen te maken over de manier waarop u besluit uw fiches in te zetten. Er zijn verschillende inzet mogelijkheden en die variëren van heel selectief inzetten op een enkel vakje, tot het inzetten tot wel een derde van het aantal roulette vakjes. Bij de eerste optie zet u natuurlijk heel veel op het spel omdat u maar een kleine kans heeft dat het balletje uiteindelijk in het zelfde vakje op het wiel terecht komt. Door juist heel breed in te zetten vergroot u uw kansen aanzienlijk, maar zal de uiteindelijke uitbetaling een stuk lager zijn. Het is volledig aan u welke Amerikaans roulette strategie op het gebied van inzet mogelijkheden u het liefst wil toepassen. Natuurlijk is het grotendeels afhankelijk van de grootte van uw budget en of u het zich kunt veroorloven om grotere bedragen te riskeren.

Uiteindelijk maakt het niet veel uit hoe u het Amerikaans roulette speelt, het moet vooral een activiteit zijn die u bovenal vermaak en entertainment moet bieden. Zonder dat aspect is het spelen van roulette alvast niet aan te raden. Er is maar een handjevol spelers in de wereld dat in zijn of haar levens onder houd kan voorzien door het exclusief en professioneel spelen van roulette. De kans is helaas niet erg groot dat u daar bij zal kunnen horen, en daarom moet u roulette en ook het Amerikaans roulette niet in de eerste plaats zien als een manier om heel snel rijk te kunnen worden. Het spelen zal met vallen en opstaan gebeuren, maar zo lang u onze handige Amerikaans roulette strategie tips in gedachten houdt, maakt u wel een goede kans om op termijn steeds beter en verstandiger te spelen zodat u uiteindelijk winsten kunt gaan maken.