Amerikaans Roulette Spelen


Om precies te weten hoe de Amerikaanse versie van het roulette spel gespeeld wordt, is het belangrijk om vooraf zo veel mogelijk informatie te lezen. De hoeveelheid aan websites over deze roulette variant is echter zo enorm groot dat u al gauw door de bomen het bos niet meer zult kunnen zien. Daarom vindt u op Amerikaans roulette punt nl een duidelijk overzicht van de belangrijkste aspecten van het Amerikaans roulette spelen en kunt u hier handige tips en trucs opdoen die u uiteindelijk zullen helpen om op termijn winstgevend te kunnen gaan spelen.

Verschillen van Amerikaans roulette spelen

Zoals u in het voorgaande artikel al heeft kunnen lezen is het Amerikaanse roulette spel op verschillende punten anders dan het Europese spel waar u misschien al aan gewend bent. Als u nog niet eerder roulette heeft gespeeld, dan zullen deze verschillen u niet zo veel zeggen, maar dan is het waarschijnlijk dat u vooral op de grote naam van het Amerikaans roulette bent afgekomen. Amerikaans roulette spelen staat namelijk voor spanning en sensatie, aangezien uw winkansen kleiner zijn, maar u wel veel meer voldoening kunt halen uit het spel.

Het roulette spelen voor geld is natuurlijk altijd spannend, maar als er meer op het spel staat, of u weet dat uw kansen niet heel erg voordelig zijn, dan is de voldoening natuurlijk extra goed als u een winnende treffer maakt. In ieder geval wordt het balletje op dezelfde manier in het draaiende roulette wiel gegooid door de live dealer of als u conventioneel online roulette speel via een random number generator, en is voor niets of niemand op dat moment bekend waar het balletje tot stilstand zal komen.

Roulette is namelijk een volledig op kans en geluk gebaseerd spel, waar u zelf geen enkele invloed kunt uitoefenen op de uitkomst. Voor sommige mensen is dit enigszins frustrerend en zij gaan misschien liever blackjack spelen omdat u hier nog iets van inzicht nodig heeft om het eind resultaat te kunnen beïnvloeden, maar bij het Amerikaans roulette spelen bent u volledig overgeleverd aan het lot.

Dit is natuurlijk enorm spannend en adrenaline opwekkend en u moet zeker geen zwak hart hebben om hier aan mee te doen! Wat u wel kunt beïnvloeden is hoe groot uw winkansen zijn en in geval van winst hoe groot of klein deze zal zijn. Dit doet u namelijk met behulp van uw inzet mogelijkheden. In het Amerikaans roulette spelen heeft u een verscheidenheid aan inzet mogelijkheden. Standaard kunt u natuurlijk kiezen voor de kleur waarop de bal tot stilstand zal komen of dat het een even en oneven nummer is.

Diverse opties en manieren om op Amerikaans roulette te spelen online

Maar u heeft ook de optie om te wedden op een specifiek nummer, wat uw winkansen heel klein maakt maar wat wel voor de grootste winst in een keer zorgt, of kiezen voor een inzet op een reeks nummers tussen bijvoorbeeld een en twaalf of tussen dertien en vier en twintig of vijf en twintig tot en met zes en dertig. Andere inzet mogelijkheden die kunt u plaatsen op de virtuele roulette tafel zijn bijvoorbeeld zes aangrenzende nummers of op twee nummers. Wat geldt, is dat over hoe meer vakjes u uw inzet deelt, hoe groter uw kans om te winnen wordt, maar hoe kleiner de uitbetaling zal zijn.

Als u een grote gok wil nemen en op een enkel nummer wil inzetten, dan zal de kans dat u juist heeft gegokt maar een op acht en dertig zijn. Wat wel zo is is dat u bij een lucky win in dit geval wel in een keer de allerhoogste uitbetaling van het Amerikaans roulette spelen treft. Als u het zich kunt veroorloven, dan waarom niet? Een unieke inzet mogelijkheid in het Amerikaans roulette, die niet bestaat in het Europees, is het inzetten op de nummers een, twee, drie, nul en nul nul. Dit is een combinatie van vijf nummers die uniek is voor het Amerikaans roulette spelen.

Zoals u weet is het huis voordeel van het Amerikaans roulette vijf komma zes en twintig procent wat een stuk hoger ligt dan in het enkele nul roulette spel. Het is belangrijk om er bewust van te zijn dat er dit voordeel is en tesamen met het feit dat elke draai van het rad precies dezelfde kansen geeft op een winnend nummer als welke andere draai dan ook, om op deze manier een goed doordachte beslissing te kunnen nemen over hoe u het beste kunt inzetten om de beste winkansen te hebben in het Amerikaans roulette spelen. Het is nu eenmaal zo dat uitkomsten in het verleden geen enkele invloed kunnen hebben op roulette draai uitkomsten in de toekomst, en daarom kunt u altijd op dezelfde nummers blijven inzetten zonder uw kansen te verminderen.